FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Fascination About verificare istoric auto

Fascination About verificare istoric auto

Blog Article

De aceea ar trebui sa ceri mereu vanzatorului seria de saiu a masinii pe treatment vrei s-o cumperi. Decodeaza seria de sasiu si compar-o cu informatia furnizata de vanzator. Dotari

Evenimentele privind vehiculul pot fi prezentate sub următoarele forme: descrieri, pictograme, prezentare grafică a zonei de avarie. Ultimele Interogari

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi day despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Ne tot extindem plaja de surse de date – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Va rugam sa fiti informat ca acest web page utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul World wide web la nevoile dvs.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Pentru a te ajuta in acest demers, exista un serviciu de verificare a istoricului auto numit AutoDNA. Aceasta este o solutie completa treatment iti ofera acces la informatii detaliate despre istoricul masinii tale.

Un alt element important pe treatment carVertical il verifica este kilometrajul actual al masinii. S-ar putea sa fii surprins sa descoperi ca unele masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila frauda sau manipulare a kilometrajului.

Datele obtinute prin aplicatia RAR sunt esentiale pentru a lua decizii informate si avizate in ceea ce priveste achizitionarea sau verificarea unei masini.

Raportul nostru vă permite să verificați kilometrajul apasa aici vehiculului pe baza înregistrărilor digitale și a istoricului vehiculului. Cum verific legalitatea mașinii? Verificarea legalității se referă la verificarea bazelor de poliție din țările UE pentru a vedea dacă vehiculul este furat. Cum verific accidentul și deteriorarea vehiculului? Verificarea accidentului și a avariei se efectuează pe baza unei evidențe digitale treatment indică dacă vehiculul a fost avariat sau a avut un accident în perioada anterioară. Tipul și valoarea prejudiciului sunt point out aici dacă informațiile sunt disponibile. Cum verific defectele vehiculului și rechemarile? O verificare a defectelor este o verificare pentru erori, defecte, defecte și probleme în anumite modele de mașini.

Această secțiune conține informații despre cât de des, când și din ce locație a fost interesat de un anumit vehicul, a vizualizat configurația acestuia și a comandat un raport despre acesta de la serviciul nostru.

În următoarea etapă, puteți choose dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card online by means of MobilPay.

Daunele ascunse sunt altă metodă de a înșela clienții neexperimentați - unii comercianți recurg la această practică și cumpara vehicule avariate din assorted tari europene, precum Germania, Olanda, Belgia - cu câteva mii de euro mai ieftine decat prețul standard pentru ca mai apoi să le repare superficial și să le listeze la vânzare.

Report this page